מאות צועדים בצעדת פרדס חנה כרכור השישית שנערכה בחול המועד פסח

מאות  צועדים חתמו את חג האביב עם צעדה בשבילים הירוקים  של פרדס חנה כרכור

צעדת פרדס חנה כרכור השישית (תשע"ח) נערכה ביום חמישי האחרון (חול המועד פסח),  5.4.18, עם מאות  משתתפים מהישוב ומחוצה לו.

לרחבת המרכז המסחרי BIG  הגיעו משפחות עם ילדים ותינוקות, תושבים וותיקים, צעירים ובני נוער והרבה פנים מחויכות שהגיעו לגלות את שבילי הישוב במהלך חג האביב.  הצועדים צוידו בחולצות עם סמל הצעדה ובקבוקי מים והצעדה יצאה לדרך בשעה 8:00.

במסגרת הצעדה הוצעו למשתתפים שני מסלולים- מסלול קל יותר (באורך 6 ק"מ) המתאים למשפחות עם ילדים צעירים ומסלול למיטיבי לכת (10 ק"מ). הצועדים נהנו מנופיו הירוקים של הישוב בשדות הירוקים המצויים כעת בפריחתם.

לאורך המסלול חיכו לצועדים תחנות ריענון ומנוחה. בסימן 70 שנה למדינה אף ליוו את הצועדים שחקנים המחופשים לדמויות ואישים מההיסטוריה של המדינה. מזג האוויר האביבי השלים את החוויה.  עוד חיכו לצועדים משחקים לילדים לאורך הדרך- קליעה למטרה, בועות סבון, עמדת תיפוף ועוד. חולקו תה ומים והיתה עמדת הסבר על צפרות. בתום הצעדה נערך הפנינג משפחתי למשתתפים .

סגן ראש המועצה ומחזיק תיק הספורט, אלי אטיאס אשר יוזם את הצעדה מידי שנה: "הצעדה נערכה  כמידי שנה על ידי המועצה המקומית בשיתוף המרכז המסחרי BIG  ומתנ"ס פרדס חנה כרכור. תודה למנהל ביג, שמוליק רוסו, הנהלת המועצה, גזבר ומזכיר המועצה ואגפי החינוך, מחלקת הנוער והספורט, בטחון ובטיחות, מתנ"ס פרדס חנה כרכור ורכז הספורט היישובי, יאיר שושן, ולעמיקם הרפז המגבש ובונה בכל שנה את המסלולים המעניינים. בעיקר תודה לכל הצועדים הנפלאים שהגיעו והיו חלק ממסורת צעדת האביב שלנו. הצעדה הקהילתית השלימה את חווית חג הפסח, חג האביב, עבור רבים. מקווים לפגוש את כולם בצעדה השביעית של פרדס חנה כרכור "

צעדת פרדס חנה כרכור השישית