מצילים חיים בישוב - נפתחה נקודת ההזנקה החדשה של מד"א בפרדס חנה כרכור

מצילים חיים בפרדס חנה כרכור!

השבוע נפתחה נקודת ההזנקה החדשה  של מד"א בישוב

השבוע החלה לפעול נקודת ההזנקה החדשה של מד"א בפרדס חנה כרכור. הנקודה תספק שירותי רפואת חירום לתושבים באמצעות הזנקת אמבולנס ואופנועי מד"א .

הנקודה החדשה ממוקמת במקלט מספר 26 ברחוב עציון 12. לאחר חג הפסח מסרה המועצה את המפתחות למבנה לנציגי מד"א אשר פעלו לקדם שיפוץ מהיר למבנה לצורך השמשתו כנקודה פעילה.

הנקודה תפעל בשלב זה (תקופת הרצה) בשתי משמרות- בין השעות 7:00-15:00 ובין השעות 15:00-23:00. ניתן לקבל בנקודה את מכלול השירותים הניתנים במסגרת תחנות מד"א – אמבולנסים, ניידת טיפול נמרץ באמצעות חיוג 101.

במד"א מציינים כי פתיחת הנקודה בישוב משמעותה הצלת חיים באמצעות הקטנת זמני התגובה. עוד צוין כי : " אנו מזכירים כי חלק מפעילות מד"א מבוססת על התנדבות ונדרשים מתנדבים נוספים (בני נוער ובוגרים)  לטובת הפעלת הנקודה. ההתנדבות מקנה ערך מוסף ערכי אישי וקהילתי"

מן המועצה נמסר: אנחנו שמחים לבשר על פתיחתה של הנקודה החדשה שתספק מענה לעשרות אלפי התושבים בפרדס חנה כרכור ואשר עשויה להציל חיים. האמבולנס שיופעל מהנקודה החדשה מצטרף למערך האמבולנסים וניידות טיפול הנמרץ באזור השרון המעניקים שירותי רפואת חירום לכלל תושבי האזור."

"הפעלת התחנה ומתן מענה מקיף כרוכים  בין השאר בכוח ההתנדבות הפעיל. ככל שנרחיב את מעגל המתנדבים יורחבו גם שעות הפעילות ויכללו את שעות הלילה והבוקר המוקדמות. אתם מוזמנים לפנות ולהצטרף לקבוצת המתנדבים האיכותית שתורמת מזמנה כדי להציל חיים. הקורסים אותם מקיימת מד"א ללא עלות -קורס עזרה ראשונה וקורס נהגים חובשים מתנדבים. הקורסים אורכים כשנה ובוגרי הקורס יוצאים עם כלים חשובים לחיים (ולכולנו) ומצטרפים למעגל המתנדבים הנרחב והאיכותי של מד"א בכל הארץ אשר כולל כיום כ-1600 נערים ונערות מתנדבים ומתנדבות!."

אנחנו מאחלים לכולנו בריאות איתנה. נמשיך לעדכן אתכם על פעילות הנקודה הנמצאת כעת בתקופת הרצה.

למעוניינים להתנדב ניתן לפנות למרכז ההדרכה של מד"א

8101*