בימים אלו מסיימת המועצה הקמתם של מגרשי ספורט ליד בית הספר "מרחבים" ובבית הספר "שבילים" ע"ש מנחם בגין

בימים אלו מסיימת המועצה הקמתם של מגרשי ספורט ליד בית ספר "מרחבים" ובבית הספר "שבילים" ע"ש מנחם בגין

הפעילות מבוצעת בהשקעה של כ-1.4 מיליון ₪

אגף ההנדסה במועצת פרדס חנה כרכור פועל בימים אלו להשלמת העבודות להקמתם וחידושם של  מגרשי ספורט נוספים בישוב- הראשון בבית הספר הדמוקרטי "שבילים" ע"ש מנחם בגין והשני ליד ב"מרחבים" סמוך למגרש הפאמפטרק הקיים. העבודות מבוצעות בהשקעה כוללת של כ-1,400,000 ₪.

במסגרת תכנית של משרד התרבות והספורט הוקם מגרש ספורט שחב"ק ("שחקן בקהילה") ליד בית הספר "מרחבים" הכולל דשא סינתטי, גידור ותאורה לנוחות המשתמשים. יש לציין שהמגרש אושר על ידי מעבדה של פיפ"א המעיד על איכות המגרש. המגרש יהיה פתוח לציבור הרחב לאורך כל היום לרווחת התושבים .ההקמה בוצעה במימון הטוטו(המועצה להסדר ההימורים בספורט) וקרנות רשות.

במקביל, מסיימת המועצה בימים אלו הקמתו של מגרש משולב בבית הספר הדמוקרטי "שבילים" ע"ש מנחם בגין. המגרש הינו מגרש משולב והוא מיועד לשימוש עבור מגוון ענפי ספורט-כדורסל, קטרגל וכדורעף. בנוסף כולל המגרש החדש למעלה מ- 200 מקומות ישיבה ותאורת לד חדשה. המגרש ישמש בשעות הבוקר את התלמידים ואחר הצהריים יהיה פתוח לציבור התושבים.

מן המועצה נמסר: " מגרשים אלו מצטרפים למגרשי הספורט ואולמות הספורט  הרבים הפרוסים בכל רחבי הישוב. המגרשים מוקמים ומתוחזקים מתוך מדיניות המעודדת פעילות ספורטיבית ושמירה על אורח חיים בריא. "

סגן מהנדס המועצה, יוסי ימיני, האחראי על העבודות מטעם הרשות ציין כי:" אנו עושים מאמץ רב להאיץ את העבודות ולהביא להשלמתן. המגרשים יעמדו לשימוש התלמידים בשבועיים הקרובים. ציבור התושבים יוכל  גם הוא ליהנות ממגרשים חדשים נוחים בטוחים בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר הקיימים כיום בארץ. "

IMG-20180702-WA0017

IMG-20180702-WA0010