פעילויות הקיץ בפרדס חנה כרכור החלו. השבוע נערכה מסיבת המתגייסים המסורתית לצעירי הישוב

מחלקת נוער וקהילה של פרדס חנה כרכור  מתכננת לכם קיץ לוהט!

בשבוע האחרון ערכה המחלקה את מסיבת המתגייסים המסורתית בבריכה בישוב

מחלקת הנוער באגף החינוך של מועצת פרדס חנה כרכור מתכננת לכם קיץ גדוש פעילויות והפתעות. את הפתיחה לקיץ סיפקה מחלקת הנוער עם מסיבת המתגייסים היישובית שנערכה ביום  ד',27.6.18 . למעלה מ-250 בני נוער הגיעו לאירוע שכלל מסיבת בריכה עם ארוחה מפנקת הכוללת בשר על האש ודודי בן משה על המוסיקה. המתגייסים קיבלו בסוף הערב, כמידי שנה, תיק לקראת גיוס ואזניות. ב-3.7.18 ייערך בתיכון החקלאי אירוע פתיחת הקיץ , הופעה של סקאזי ומיסטר בלאק.

בהמשך השבוע תצא לדרך עיר הילדים והנוער אשר נודדת בין שכונות הישוב תחת הכותרת "מסיבה בשכונה". האירוע הראשון יתקיים ב-10.7 במרכז הקהילתי בגינת אגוז באירוע שמיועד לילדי השכונה יועלו המופעים " הגיבור רפי" ו"להציל את הפיה" עוד יהיו מתנפחים, משחק סנוקר, יריד אמריקאי ובול פגיעה. הכניסה ללא עלות.  האירוע הנודד יגיע ב-19.7 לחלומות כרכור, ב-29.7 לשדרות הציונות, ב-9.8 בגן הציפורים, ב-15.8 בפארק אחוזה וב-21.8 ביובלים.

לאורך החודשיים הקרובים לבני הנוער אפשרות ליהנות ממגוון סדנאות ואירועים משותפים- ב-8.7. מתוכננת חוויה מצננת יציאה למימדיון בתל אביב. ב-12.7 יצאו בני הנוער לסרט בסינמה סיטי בגלילות, מתוכננת שחיה לילית ויום גלישה במכמורת, בילוי בסופרלנד ובלונה פארק , סקיי ג'אמפ והקרנת סרטים.

במקביל תערוך המחלקה ימים עם מרכזי נוער פתוחים, סדנאות קיץ בתחומי עניין מגוונים. אירוע סיום הקיץ -הופעה של יגל ועידן בקשי ייערך ב-23.8 באנדרטת הנח"ל .

מנהלת אגף החינוך במועצה, אילנה זגול ציינה: " ברכות חמות למתגייסים שלנו, צאו בשלום ושובו בשלום !" זגול הוסיפה: תודה לג'ודי  מנהלת המחלקה ולרכזי הנוער על בניית תכנית פעילות המתחשבת בבקשות בני הנוער. האמנים, התכנים והסדנאות נועדו לספק מענה לתחומי העניין הקרובים לליבם של הצעירים בדגש על מנהיגות, מעורבות חברתית ומניעת התנהגויות בסיכון. בשמי ובשם הנהלת הרשות אני מאחלת לכם ילדים ובני הנוער- קיץ מהנה ובטוח "

מנהלת מחלקת נוער וקהילה באגף החינוך, ג'ודי בנר, ברכה את מתגייסי פרדס חנה כרכור באירוע והחתימה אותם על אמנה בה הם מתחייבים לשמור על עצמם ולתת תשומת לב יתרה לנושא הבטיחות בדרכים. בנר  הוסיפה בנושא פעילויות הקיץ :"  חודשי הקיץ הינם עבורנו שיא הפעילות ואנו עושים מאמץ לייצר אלטרנטיבה מגוונת, עשירה בתכנים, איכותית ובטוחה לבני הנוער בישוב. מרבית האירועים מונגשים ובחלקם הגדול ההשתתפות הינה ללא תשלום. אני מבקשת להודות לצוות רכזי הנוער שפועלים במסירות לכל אורך השנה ולמועצת הנוער הנפלאה שלנו שלוקחת חלק פעיל ומשמעותי בקהילה. למתגייסים שלנו אותם ליווינו בשנים האחרונות מאחלת לכם שירות משמעותי וערכי. שמרו על עצמכם. קיץ נעים ובטוח לכולם. "

IMG_20180627_203911_HHT (1)

IMG_20180627_204911_HHT (002)