הקהילה מתחברת לכוחות הביטחון וההצלה בפרדס חנה

הקהילה מתחברת לכוחות הביטחון וההצלה בפרדס חנה

כ-250 איש הגיעו לפעילות הקהילתית שארגנה רכזת הקליטה באגף לשירותי רווחה וקהילה במועצה

כ-250 הורים, ילדים ומבוגרים הגיעו לאירוע "הקהילה מתחברת לכוחות הביטחון וההצלה" שהתקיים ברחבת החניון בבית הספר "ישורון" בפרדס חנה. הפעילות נערכה ביוזמת ובהובלת השירות הקהילתי באגף לשירותי רווחה וקהילה במועצה, ורכזת הקליטה הילה ג'גאו.

בפעילות השתתפו כוחות המשטרה, יחידת הכבאות ומגן דוד אדום שהעלו מפגן מרשים לפעילותם ושיתפו את הילדים בפעילות חווייתית. התצוגה כללה- יחידת כלבנים, פרשים, רובוט, אופנוע משטרתי, ניידת משטרה, ניידת כבאית וניידת מגן דוד אדום.

רכזת הקליטה, הילה ג'גנאו באגף לשירותי רווחה וקהילה במועצה מציינת כי : " מטרת הפעילות הייתה לייצר ולחזק את השותפות בין המשטרה לקהילה בגובה העיניים על ידי גיוס הקהילה לעשייה חברתית באזור מגוריהם, כמוכן  על ידי בניית אימון וחוויה  חיובית מהפעילות המגוונות שהיו באירוע הן לילדים והן להוריהם כאחד. אני שמחה על ההיענות הגבוהה לאירוע ועל המשוב החיובי שקיבלנו מהתושבים שהשתתפו. "

האירוע מצטרף לסדרת אירועים קהילתיים אותם מקיימת המועצה בשכונות הישוב. עיר הילדים והנוער "נודדת" בין שכונות הישוב ובשבוע האחרון התארחה בשדרות הציונות במערב המושבה. הפעילויות כוללות מופעים לילדים והפנינג מגוון לילדים ולמשפחות באמצעות מחלקת נוער וקהילה ומחלקת איכות הסביבה המקיימת הפעלות בנושא איכות סביבה וקיימות.

IMG-20180718-WA0044

IMG-20180718-WA0046