מדע על הבר

מרצה על הבר

מדע על הבר!

השנה שבוע החלל העולמי נוחת גם בפרדס חנה כרכור

מרכז הצעירים "הפרדס" יארח בבר החסידה בישוב את ההרצאה המרתקת על המסע של האדם אל הירח

השבוע יצוין שבוע החלל העולמי גם בישראל ובפרדס חנה כרכור. במסגרת הרצאות "מדע על הבר" מרכז הצעירים "הפרדס" יחד עם בר החסידה יארחו את ההרצאה "הדרך אל הירח" של רני אלינב. ההרצאה המרתקת תסקור את המסע המופלא של האדם לחלל, תכלול ארכיון נדיר של תמונות וסרטים לא מוכרים בנושא, מורכבות התהליך המחייב תיאום בין עשרות אלפי ארגונים ומאות אלפי אנשים . עוד תציג ההרצאה זווית חדשה למסע מעורר ההשראה כתוצר של חזון של מנהיג הסוחף אחריו אומה שלמה בדרכם לממש חלום- להגיע אל הירח.

מרכז הצעירים "הפרדס" עורך מידי שנה את סדרת ההרצאות "מדע על הבר" המציעות חשיפה לתכנים מדעיים מרתקים במסגרת בילוי לילי בברים ובפאבים בישוב. השנה הפעילות משתלבת כחלק משבוע החלל העולמי (4-11.10.18) הנערך בין השאר גם בישובים רבים בישראל.  רני אלינב המרצה הוא בעל ניסיון של מעל 25 שנה בתעופה קרבית, מומחה בקולנוע והדרכה.

ההרצאה תיערך ב10.10 בבר "החסידה" בשעה  20:00. הכניסה ללא עלות אך מחייבת הרשמה מראש. פרטים באתר המועצה ובדף הפייסבוק.

עמית חזן מנהל המרכז לצעירים "הפרדס" מציין : " מרכז הצעירים הפרדס בכל שנה מרחיב את פעילותו ומציע מגוון תכנים לקהל הצעיר בדגש על בני 18-35. אנחנו שמחים השנה לקחת חלק בשבוע החלל העולמי המשתלב ביוזמה השנתית המקומית שלנו "מדע על הבר". הפעילות מאפשרת הנגשת תכנים אקדמיים, מדעיים, מרתקים כחלק מבילוי באווירה צעירה ולא פורמאלית, פה ליד הבית בבר "החסידה". כולם מוזמנים, הכניסה חופשית. שימו לב שנדרשת הרשמה מראש."

מדע על הבר

הדרך אל הירח

רביעי, 10.10 ב- 20:00, פאב החסידה

סיפור של חזון, נחישות, תחרות, חדשנות, יצירתיות, ניהול, ארגון ועבודת צוות מרשימה!

שבוע החלל העולמי נוחת בישראל 4-11.10.2018

בהנחיית: רני אלינב, בעל ניסיון של מעל 25 שנה בתעופה קרבית, מומחה קולנוע והדרכה.

F הפרדס מרכז הצעירים  טלפון: עינת 077-5524074 ובקישור שבפוסט

הפרדס מעניק שירותי ייעוץ והכוונה לצעירים בגילאי 18-35 | ט.ל.ח