נפתחה הרשמה למלגה המועצה המקומית פרדס חנה כרכור

מלגה תשעט

נפתחה ההרשמה לחלוקת מלגות לסטודנטיות וסטודנטים בני הישוב לשנת תשע"ט

השנה מעניקה המועצה מלגות בנות כ-10,000 ₪ תמורת 130 שעות תרומה לקהילה

עוד פועלת המועצה לקידום תכנית נוספת לחלוקת מלגות במסלול מנהיגות ייחודי וראשון מסוגו

שנת הלימודים האקדמית, תשע"ט , יצאה לדרך ואתה נפתחה ההרשמה לחלוקת מלגות לסטודנטיות וסטודנטים בני פרדס חנה כרכור. המועצה באמצעות אגפיה ובראשן אגף החינוך, מרכז הצעירים "הפרדס" , קרן קיסריה ומפעל הפיס ופרח מעניקים מלגות בנות כ-10,000 ₪ כל אחת לצעירים המעוניינים להשתלב במוסדות ההשכלה הגבוהה.

המלגות ניתנות תמורת התחייבות ל130 שעות תרומה לקהילה , מרביתן בסיוע וליווי תלמידים צעירים בישוב. ההרשמה לקבלת מלגה הינה עד ל 9.11.18 באמצעות "הפרדס" מרכז לצעירים ובפורטל החינוך של המועצה.

במקביל לרישום למלגות אלו, פועלת המועצה לקידום שיתוף פעולה ייחודי וראשון מסוגו, גיוס כ-60,000 ₪ למלגות נוספות אשר ינתנו לסטודנטים וסטודנטיות במסגרת הפרדס מרכז הצעירים במסלול למנהיגות ויזמות קהילתית. באמצעות התכנית החדשה תהנה הקהילה מתרומתם האיכותית של צעירות וצעירי הישוב, שילובם ביזמות קהילתית וביסוסם בקהילה בה גדלו וצמחו.

תכנית זו מצטרפת כאמור למלגת המועצה המקומית, פר"ח, מפעל הפיס וקרן קיסריה, למלגת קרן גרוס לחיילים משוחררים שנפתחה לראשונה בשנה שעברה ולמלגת נייר חדרה אשר הרשות הצטרפה לוועדת הקבלה בשנה שעברה.

מנהל המרכז לצעירים, "הפרדס", עמית חזן, מציין: " מספר הסטודנטים והסטודנטיות בני הישוב הולך וגדל משנה לשנה, אלו צעירים שבוחרים להישאר וללמוד במוסדות להשכלה גבוהה קרובים לישוב ולעיתים אף להמשיך ולבנות את חייהם כבוגרים בישוב בו גדלו. לשם כך, אנחנו משקיעים משאבים רבים בהרחבת היקפי המלגות המוענקים במסגרת הרשות והוספת תכניות נוספות אשר מעמיקות את מעורבותם ותרומתם של הצעירים בקהילה. רווח הדדי ומשמעותי, עבורנו, עבור הקהילה, עבור הצעירים ועבור משפחותיהם. המסלולים החדשים והקיימים הינם הודות לשיתוף פעולה פורה עם אגפי המועצה ובעיקר עם אגף החינוך ועם שרון שמאי מנהלת מחלקת בתי ספר באגף."

עוד מסר חזן: "חשוב להזכיר שנוספות למלגות אנחנו מסייעים ביעוץ לחיילים משוחררים בנושא  השכלה גבוהה, קורסי פסיכומטרי מסובסדים ובחירת מסלול תעסוקתי. אנחנו פה עבורכם, מוזמנים להגיע להתייעץ וכמובן להירשם למסלולי המלגות אשר נפתחו. "

מלגת השכלה גבוהה תשע"ט מועצה מקומית פרדס חנה כרכור

בשיתוף מפעל הפיס וקרן קיסריה  מזמינים סטודנטים/ות הלומדים

במוסדות המוכרים ע"י המל"ג, להגיש מועמדות למגלת המועצה המקומית.

130 שעות  פעילות חברתית -קהילתית תמורת מלגה בסך 10,000 ₪

הרשמה 9/11/2018 תנאי המלגה ופרטים נוספים באתר המועצה המקומית ובפייסבוק הפרדס - מרכז הצעירים פרדס חנה-כרכור.

לפרטים 077-5524074 הפרדס מרכז הצעירים 077-9779725 מחלקת החינוך הפרדס מעניק שירותי ייעוץ והכוונה לצעירים בגילאי 18-35 ט.ל.ח