היום, יום ג', 4.12.18, נכנסה הגר פרי יגור לתפקידה כראש מועצת פרדס חנה כרכור

את יומה הראשון בתפקיד החלה בסימן המחאה הארצית כנגד אלימות כלפי נשים בשיח פתוח והרצאה עבור עובדי הרשות בהמשך היום נפגשה עם התושבים במסגרת מדיניות דלת פתוחה

היום, יום ג', 4.12.18, נר שני של חנוכה נכנסה לתפקידה באופן רשמי, ראש מועצת פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור. בשעות הבוקר מלווה בבני משפחתה, חברים קרובים ובחברי המועצה מסיעתה "בשבילנו" הגיעה פרי יגור ללשכתה החדשה.  את יומה הראשון בתפקיד החלה בסימן המחאה הארצית כנגד אלימות כלפי נשים בשיח פתוח והרצאה מקצועית לעובדי המועצה.

בתום ההרצאה יצאה ראש המועצה, פרי יגור לסיור בשטח, והצטרפה למנהל מחלקת שפ"ע במסלול איסוף הגזם בין השטחים הפתוחים בישוב.

עוד בחרה פרי יגור להגיע למבצע החיסונים היישובי נגד מחלת החצבת אשר החל באותו הבוקר. מבצע החיסונים היישובי אשר נערך בשיתוף פעולה בין המועצה ל"נטלי" ולמשרד הבריאות נועד לעודד התחסנות ולאפשר לילדי הישוב בכיתות א'-ט' לקבל, כבר השבוע, חיסונים נגד מחלת החצבת, ולהגדיל בכך את אחוז המחוסנים נגד חצבת בפרדס חנה כרכור.

עד לשעות הצהריים הספיקה ראש המועצה לפתוח את לשכתה למפגש עם התושבים, זאת במסגרת מימוש מדיניות הדלת הפתוחה עליה הצהירה והתחייבה טרם בחירתה .

פרי יגור, 40, מתכננת ערים במקצועה, בת הישוב, נבחרה לפני כ-3 שבועות בסיבוב השני של הבחירות לראשות המועצה הנחשבת למועצה המקומית הגדולה ביותר בישראל מבחינה דמוגרפית. אחוז ההצבעה בבחירות בפרדס חנה כרכור היה גבוה מהממוצע הארצי הן בסיבוב הבחירות הראשון (62%) והן בשני (52%).

עם כניסתה הרשמית לתפקיד מסרה ראש מועצת פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור: " אני נרגשת היום עם כניסתי לתפקיד. אני פה הודות לתושבים, באתי עבורם ובשליחותם. משימות ואתגרים רבים בפתח ובראשם להוביל את הישוב הנהדר הזה קדימה, בנחישות וללא פשרות. אנחנו יוצאים לדרך חדשה בה המפגש עם התושבים יעמוד בלב העשייה, ככוח מניע וכמצפן מקצועי וערכי".

עוד הוסיפה פרי יגור: "אני נכנסת לתפקיד ביום המחאה הארצי כנגד אלימות כלפי נשים ונערות. מבחינתי, כאישה וכאדם, לצד האכיפה והשקעת המשאבים בטיפול החירום ההכרחי, צריך שיינתן דגש מניעתי, בונה, המחזק אותנו כחברה לגלות מעורבות קהילתית וערנות למצוקה בסביבתנו הקרובה. אנו כרשות, נעמיק את הפעילות החינוכית והקהילתית וניתן ביטוי ראוי לחשיבות הנושא ולדחיפות הטיפול בו." מסרה והצהירה פרי יגור.

*קרדיט תמונות: טליה שפירא