ראש מועצת פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור נפגשה עם מנהל המחוז במשרד החינוך, דר סער הראל

ראש מועצת פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור נפגשה השבוע, יום ג', 18.12.18, עם מנהל המחוז במשרד החינוך, ד"ר סער הראל

אחד היעדים המרכזיים על הפרק- תיכון חדש בישוב

השבוע, יום ג', 18.12.18, נפגשה ראש המועצה, הגר פרי יגור, עם מנהל מחוז חיפה במשרד החינוך, ד"ר סער הראל להיכרות ולפגישת  עבודה משותפת ראשונה.

בפגישה לקחו חלק גזבר ומזכיר המועצה, רן גלר, מנהלת אגף החינוך, אילנה זגול, מפקחי משרד החינוך והצוות המקצועי במשרד. בפגישה עלו לדיון נושאים פדגוגיים, ארגוניים ומבניים בהתפתחותה העתידית של מערכת החינוך בישוב.

אחד היעדים החשובים אותו הציבה ראש המועצה ואשר הוגדר כמרכזי עבור הרשות והמשרד הינו הקמת תיכון חדש בישוב.

מנהל המחוז ד"ר סער הראל, ציין את שיתוף הפעולה בין המשרד לרשות המקומית כחיובי ופורה וכבסיס איתן לתמיכה ולקידום מערכת החינוך היישובית.

ד"ר הראל ציין כי מערכת החינוך בפרדס חנה כרכור הינה טובה, מערכת הטרוגנית, בעלת מאפיינים ייחודיים, אשר מגיעה להישגים ומאפשרת אלטרנטיבות חינוכיות .

ראש המועצה, הגר פרי יגור ציינה: "אני מודה למנהל המחוז, ד"ר סער הראל, למפקחים ולצוות המקצועי על הפגישה על ההיכרות על הליווי המקצועי והתקציבי ועל השותפות המחשבתית והמעשית ."

מצורפת תמונה מהמפגש. בתמונה מימין לשמאל: " אילנה זגול, מנהלת אגף החינוך במועצה, הגר פרי יגור, ראש מועצת פרדס חנה כרכור, ד"ר סער הראל, מנהל  המחוז במשרד החינוך, רן גלר, גזבר ומזכיר מועצת פרדס חנה כרכור

קרדיט: דוברות מחוז משרד החינוך

IMG-20181218-WA0014