ראש המועצה, הגר פרי יגור חתמה על היתר לקירוי מגרש הספורט בבית הספר "שדות"

ההיתר הנוכחי מאפשר המשך ביצוע העבודות בשטח ולקידום השלמתן תוך מספר חודשים

המועצה מקדמת קירוי מגרש הספורט בבית הספר "שדות"

ראש המועצה, הגר פרי יגור, חתמה על היתר לקידום הביצוע בשטח.

היקפו הכספי  של הפרויקט כ-700,000 ש"ח

בשבוע האחרון חתמה ראש המועצה, הגר פרי יגור, על היתר לקידום המשך ביצוע פעולות קירוי מגרש הספורט בבית הספר "שדות".  ההיתר הנוכחי מאפשר המשך ביצוע העבודות בשטח ולקידום השלמתן תוך מספר חודשים.

קירוי מגרש הספורט בבית הספר "שדות" מבוצע בהשקעה של כ-700,000 ₪ ובתמיכה ובסיוע כספי של מפעל הפיס . עם השלמת קירוי מגרש זה כלל בתי הספר בישוב יכללו מגרש מקורה או לחילופין אולם ספורט בנוי עבור ציבור התלמידים.

מתקני הספורט בישוב בהם מגרשי הספורט ומתקני הספורט בבתי הספר משמשים בשעות אחר הצהריים את תושבי שכונות הישוב ומהווים עבור רבים מוקד לפעילות ספורטיבית בסמיכות למקום המגורים.

קירוי המגרש מאפשר פעילות ספורטיבית תוך צמצום מגבלות מזג האוויר בהם  חשיפה לקרני הגשם או מזג אויר גשום .

ראש המועצה, הגר פרי יגור, מציינת: " זהו ההיתר הראשון עליו בחרתי לחתום, וזאת מתוך תפיסה המעניקה דגש להרחבת הבניה  הציבורית בישוב. החתימה על ההיתר מאפשרת את ביצוע המשך העבודות בשטח ואנו פועלים לסיימן בהקדם האפשרי, תוך שמירה מיטבית על בטיחות התלמידים במקום. "

לדברי פרי יגור: "קירוי מגרש הספורט משרת הן את ציבור התלמידים והן את ציבור התושבים. בהמשך לכך, מתקני ספורט הם חלק בלתי נפרד מפיתוח תרבות פנאי בישוב, ובכוונתי להמשיך ולקדם הקמת והרחבת מתקני ספורט בישוב ופעילויות ספורט קהילתיות כחלק מתכנית אב מסודרת . "

IMG-20181213-WA0035

IMG-20181213-WA0036