ט"ו בשבט שמח וירוק בפרדס חנה כרכור. מאות השתתפו בהפנינג נטיעות קהילתי

ט"ו בשבט שמח וירוק במושבה!

פרדס חנה כרכור ציינה השבוע את חגם של האילנות עם מאות משתתפים בהפנינג נטיעות בוואדי ובשלל אירועים נוספים

פרדס חנה כרכור חגגה את ראש השנה לאילנות בשלל אירועים קהילתיים. ביום שני האחרון 21.1.19 , ערכה המועצה אירוע נטיעות קהילתי בוואדי הירוק. מאות תושבים נטעו עצים מקומיים, פזרו זרעי בר טבעיים להגדלת המגוון הביולוגי והשבת מיני הבר ונהנו ממופע מוזיקלי 'צלילים מחצר הגרוטאות' עם גיל בוהדנה.

באירוע השתתפו ראש המועצה, הגר פרי יגור, סגן ראש המועצה ויו"ר הועדה לאיכות הסביבה, אייל כגן וחבר המועצה, טל דנטס. ראש המועצה נטעה יחד עם סגנה עץ אלון. באירוע לקחו חלק מתנדבים חלקם תלמידים בהם- מתנדבי שבט אלון בצופים ותלמידי כיתה  ו' בבית הספר 'רבין' שהדריכו את הנוטעים והפעילו פינות יצירה.

בתי הספר וגני הילדים ציינו את ט"ו בשבט באירועי חג. לילדי הגנים חולקו פרחים.  במתנ"ס פרדס חנה כרכור נערך סדר ט"ו בשבט קהילתי משולב בהופעה של קובי אריאלי ובליווי מוסיקלי של אמנים מקומיים. עוד התקיימו אירועים קהילתיים בכל רחבי הישוב-בגינה הקהילתית, במועדונים הקהילתיים ועוד.

לאחר אירוע הנטיעות בוואדי מסרה ראש המועצה, הגר פרי יגור : " מרגש היה לראות את ההיענות הגבוהה לאירוע, את המשפחות הרבות עם ילדיהם זורמות לוואדי רחב הידיים ונהנות מהשתילה הקהילתית המשותפת. האירוע נועד לחבר טבע ומושבה ולייצר מפגש קהילתי סביב איכות סביבה וקיימות ואני מברכת על הצלחתו. אירועי ראש השנה לאילנות הרבים מחזירים את הירוק לעיניים ומחזקים את שורשי הקהילה. האירועים יימשכו במהלך החודש הקרוב כחלק מחגיגות שנת היער העירוני. "

IMG-20190121-WA0042 (002)

אירועי טו בשבט (2)