מועצת פרדס חנה כרכור ערכה את אירוע ההוקרה לעובדיה המצטיינים לשנת 2018 . המצטיינים לשנה זו- בני חיון, רחל וקנין וטקויה אסמרה

שואפים למצוינות!

מועצת פרדס חנה כרכור ערכה את אירוע ההוקרה לעובדיה המצטיינים לשנת 2018

העובדים שנבחרו כמצטיינים לשנה זו:

בני חיון, רחל וקנין, וטקויה אסמרה

ביום חמישי, 24.1.19, ערכה המועצה את טקס העובד המצטיין בהשתתפותם של מאות מעובדי המועצה. ערב העובד המצטיין הוא אירוע אותו מקיימת המועצה מידי שנה יחד עם ועד העובדים כהוקרה והערכה לכלל העובדים בדגש על העובדים המצטיינים אשר בלטו במילוי תפקידם בשנה האחרונה . בני חיון, אב בית בבית הספר 'נעם', רחלי וקנין , סייעת משלבת בבית הספר 'מורשה' וטקויה אסמרה עובד שטח בשפ"ע הם העובדים שנבחרו כעובדיה המצטיינים של מועצת פרדס חנה כרכור לשנת 2018  .

הטקס נערך במעמד ראש המועצה, הגר פרי יגור, סגן ומ"מ ראש המועצה, יואב קעטבי, סגן ראש המועצה, אפרים מעודה, סגן ראש המועצה, עו"ד אייל כגן, ראש המועצה אף ציינה את סגנה יעקב צדקה אשר נבצר ממנו להגיע. עוד נכחו חברי המועצה-אורי פרץ, אביעד סיני, נחמיה מנצור, חיה בן צבי, דוד כמוס, טל דנטס ויוני חכימי. במסגרת הערב הוזמנו לבמה העובדים המצטיינים והוענקו להם   שי צנוע ומגן הוקרה . עוד הוזמנו לבמה לקבלת שי צנוע ותעודת הוקרה עובדי הרשות אשר פרשו במהלך השנה האחרונה .

נשאו דברים – ראש המועצה, הגר פרי יגור, גזבר המועצה, רן גלר, מנהלת משאבי אנוש, חלי מול ונציגי ועד העובדים- חיים פרץ וגלית כהן. את הערב הפיקה וארגנה מחלקת משאבי אנוש בהובלת חלי מול יחד עם גזבר המועצה וועד העובדים.

במהלך השבוע הקודם קיימה ראש המועצה פגישות אישיות עם כל אחד מהעובדים המצטיינים כדי להכירם מקרוב ולשמוע מהם על עבודתם ועל המועצה בראייתם. ראש המועצה ציינה בדבריה:  " שמחתי לפגוש עובדים בעלי ערכים, אישיות קורנת, מוסר עבודה ומכנה משותף רחב של מצוינות ברמת השירות, כל אחת ואחד בתחומה ובתחומו. אני גאה בהם!. "אני רוצה גם להודות ולשלוח את הערכתי לכל העובדים הרבים שהומלצו על ידי מנהליהם בשנה זו ולכלל עובדי המועצה על העבודה הנפלאה שאתם עושים על תרומתכם ועל המאמץ הרב שאתם משקיעים במילוי תפקידכם. "

תהליך בחירת המצטיינים כלל הגשת המלצות על מועמדים על ידי מנהלי האגפים במועצה, ובחינת ההמלצות והמועמדים על ידי וועדה ייעודית בה חברים ההנהלה הבכירה , נציג ועד העובדים ונציג ציבור.

חלי מול מנהלת משאבי אנוש, פתחה את דבריה בטקס : " אירוע עובד מצטיין הוא ערב המהווה את שיא פעילות המחלקה מעצם היותו מוקדש לכם העובדים. זה האירוע אשר שם את המשאב האנושי, אתכם בקדמת הבמה ,כאשר המשאב האנושי הנו החשוב ביותר מבין המשאבים העומדים לרשותנו במועצה, זהו המשאב המבטיח את פעילותנו המוצלחת אשר כל תכליתה – נתינת שרות מיטבי לתושבי פרדס חנה כרכור. "

לדברי רן גלר, גזבר המועצה: " מידי שנה מצטרפים למועדון היוקרתי עובדים נוספים וראויים. אנחנו מבקשים לעודד מצוינות ובמקביל להוקיר תודה לאלו המגלים מחויבות יתרה והצטיינות יתרה בעבודתם. חשוב להדגיש כי כל העובדים שהומלצו ראויים להוקרה, עם זאת, בחרנו באלו שבלטו במיוחד במסירותם, השקעתם, מקצועיותם ורמת השירות שהעניקו במסגרת עבודתם. תודה למנהלת משאבי אנוש חלי מול, לצוותה ולוועד העובדים על ארגון האירוע. "

חיים פרץ וגלית כהן, נציגי ועד העובדים ברכו בטקס: " ברכות חמות למועמדים לזוכים וכמובן לפורשים. לעובדים המצטיינים, נאמר שאנו מאוד גאים בכם , הנכם מופת ודוגמא לכל העובדים. המשיכו כך ומי ייתן ויהיו רבים כמותכם."

ראש המועצה פרי יגור ציינה בדבריה טרם הענקת תעודות ההוקרה לעובדים: "שירות, שקיפות ומצוינות עומדים בבסיס פעילות המועצה. איני דורשת מאף אחד מה שאיני דורשת מעצמי , כולנו, פועלים, מחויבים ונרתמים למען למטרה אחת –לתת את השירות הטוב ביותר לתושב והצבת התושב במרכז העשייה. אני מאמינה בכל ליבי כי עם גישה זו יחד נוכל להוביל את המועצה ואת הישוב להצלחות רבות . תודה לכל מי שארגן את הערב המושקע. תודה למטה המועצה, לוועד העובדים ולהנהלת המועצה."