השבוע חנכה ראש המועצה, הגר פרי יגור, את הקירוי החדש במגרש הספורט בבית הספר "שדות"

התחדשות בשדות

התרגשות והתחדשות בבית הספר "שדות". השבוע נחנך מגרש הספורט המקורה בבית הספר "שדות".    את הסרט גזרו בטקס חגיגי בנוכחות תלמידי בית הספר, ראש המועצה, הגר פרי יגור, ולצידה מנהלת בית הספר טלמור קלוס וסגן מהנדס המועצה, יוסי ימיני. הטקס נערך בהשתתפות חבר במועצה, עו"ד אביעד סיני. גזירת הסרט וכניסת התלמידים השמחים למגרש החדש המקורה בוצעה לצלילי השיר "סיבה טובה".

קירוי המגרש בוצע במהלך החודשים האחרונים בהשקעה של כ-700,000 ₪ בסיוע ובתמיכה של מפעל הפיס. כעת, עם קירוי מגרש זה , כלל בתי הספר בישוב כוללים מגרש מקורה, או לחילופין אולם ספורט בנוי עבור ציבור התלמידים.

מתקני הספורט בישוב בהם מגרשי הספורט ומתקני הספורט בבתי הספר משמשים בשעות אחר הצהריים את תושבי שכונות הישוב ומהווים עבור רבים מוקד לפעילות ספורטיבית בסמיכות למקום המגורים. מגרש זה משמש בשעות אחר הצהריים את תושבי שכונות מזרח כרכור סביב בית הספר, בהן- הגלריה, אחוזה ירוקה ופסטורליה.

ראש המועצה, הגר פרי יגור, ציינה לפני גזירת הסרט: " תלמידי בית ספר 'שדות' המנהלת והצוות החינוכי, תתחדשו! זהו ההיתר הראשון עליו בחרתי לחתום, עם כניסתי לתפקיד, מתוך תפיסה המעניקה דגש להרחבת הבניה  הציבורית בישוב. לאחרונה אישרנו את תכנית הפיתוח השנתית המתמקדת בהרחבת מבני הציבור בישוב ובעיקר במוסדות החינוך."

לדברי פרי יגור: " מרגש לגזור סרט בבית הספר הממוקם בשכונת מגוריי. עד כה נאלצו התלמידים, במקרים רבים, לשהות תחת שמש הקופחת בפעילויות חוץ כיתתיות, כולל שיעורי חינוך גופני.  קירוי המגרש היה הכרחי כדי לאפשר השימוש בו ללא מגבלות מזג האוויר, בעיקר עבור התלמידים בשעות הבוקר והצהריים.  בהמשך  לכך, מתקני ספורט הם חלק בלתי נפרד מפיתוח תרבות פנאי בישוב, ובכוונתי להמשיך ולקדם הקמת והרחבת מתקני ספורט בישוב ופעילויות ספורט קהילתיות כחלק מתכנית אב מסודרת גם בתחום הספורט."

IMG-20190310-WA0018

IMG-20190310-WA0008