מועצת נשים חדשה בפרדס חנה כרכור!

ביום שני השבוע לראשונה חנכה ראש המועצה, הגר פרי יגור, את מועצת הנשים של פרדס חנה כרכור. 28 נשים מובילות ופעילות מכל רחבי הישוב יקדמו פרויקטים חברתיים למען נערות ונשים בקהילה מצורפת הודעה לעיתונות עם הפרטים המלאים עוד מצורפות תמונות מהמפגש הראשון תודה

IMG-20191111-WA0041

מועצת נשים חדשה בפרדס חנה כרכור!

ביום שני בשבוע האחרון, 11.11.19 חנכה ראש מועצת פרדס חנה כרכור את מועצת הנשים החברתית הראשונה של הישוב. את הקמת הפורום הנשי יזמה ראש המועצה בסיוע יועצת ראש המועצה לקידום מעמד האישה ולשוויון מגדרי, לימור אקהויז.

28 נשים מכל רחבי הישוב נענו לקול הקורא שפרסמה המועצה בחודשים האחרונים. הנשים אשר הביעו נכונות לתרום מזמנן ולהצטרף למועצת הנשים מייצגות קבוצות שונות באוכלוסייה. בשלב ראשון 10 המפגשים הראשונים יעשירו את המשתתפות בתכנים ובכלים לקראת פעילותה של המועצה. המפגשים הראשונים ותכניהם יועברו על ידי עמותת כ"ן (כוח נשי) בהנחיית נירית אפק-קופץ'. בתום השלב הראשון יבצעו חברות המועצה מיפוי צרכים יישובי ויקדמו יוזמות למען נשים ונערות.

המפגש הראשון והחגיגי השבוע נערך במעמד ובהשתפות ראש המועצה, הגר פרי יגור ומנכ"לית עמותת כ"ן, ד"ר מזל שאול.

מועצת הנשים צפויה לקיים מפגשים על בסיס חודשי את הפרויקט יובילו מטעם המועצה יועצת ראש המועצה לקידום מעמד האישה ולשוויון מגדרי, לימור אקהויז ועו"ס מאירה טשקורי מהיחידה לעבודה קהילתית.

ראש המועצה , הגר פרי יגור, ברכה את הנשים בתחילת המפגש הודתה להן ואמרה: "אתן פה בגלל הרצון שלכן להניע, לשנות, לייצר להביא לישוב ולקהילה תפיסות עולם וערכים ואני מלאת הערכה כלפיכן בשל כך. "

"היוזמה להקים מועצת נשים חדשה היא יעד שראיתי אותו לנגד עיני זמן רב. המועצה החדשה נועדה להרחיב פה בישוב את קול הנשים כך שיישמע באופן צלול וברור על צרכיו עמדותיו וכפועל יוצא יביא לידי מימוש את יוזמות הנשים למען הנשים ולמען הקהילה. "

עוד הרחיבה ראש המועצה: "מועצת הנשים היא, צעד ראשון, סנונית ראשונה וחשובה  בהרחבת המענים גם בתחום קידום מעמד האישה. מעבר לכך, הפרויקט הנהדר הזה הוא אפיק נוסף לשותפות עם התושבים כאשר אני רואה בשותפות ושקיפות ערך רב, נכס. חלק בלתי נפרד מהמערכת הערכית הזו הוא ייצוג ראוי ומתן במה וכוח לשנות לכל החלקים בקהילה. אתן פורום הנשים צפוי להיות עוגן מהותי בכך ואני נרגשת אתכן יחד לקראת הדרך החדשה. תודה לעמותת כ"ן למנהלת האגף לשירותי רווחה וקהילה ויו"ר ארגון מנהלי הרווחה בארץ, תמי בר ששת, ללימור אקהויז היועצת שלי לתחום קידום מעמד האישה ולשוויון מגדרי ולמאירה טשקורי מהיחידה לעבודה קהילתית על הובלת הפרויקט. "

בהצלחה למועצת הנשים החדשה