השקת אופנולנס ראשון במושבה

סניף איחוד הצלה פרדס חנה כרכור קיבל לשורותיו חיזוק משמעותי השבוע, כאשר נכנס לפעילות השוטפת אופנולנס.

האופנולנס מצויד בציוד רפואי מתקדם ומציל חיים וייתן מענה מהיר ומציל חיים. כחלק מהשקת האופנולנס התקיים השבוע ערב הצדעה למתנדבי איחוד הצלחה בסניף פרדס חנה כרכור בנוכחות סגן ראש המועצה, הרב יעקב צדקה, מנכ"ל איחוד הצלחה אלי פולק, ההנהלה הבכירה, מנהל סניף המושבה נפתלי פוקס, מתנדבים ועוד.

בחודשים הקרובים יצטרפו למשפחת איחוד הצלה מתנדבים נוספים שנמצאים עתה בעיצומו של קורס חובשים. הקורס, בן 180 יכשיר את המתנדבים כחובשים ויצייד אותם בכלים מצילי חיים ומענה בעת אירועי חירום שונים.

ארגון איחוד הצלה: ארגון גג המורכב כולו ממתנדבים. הדגש באיחוד הצלה הוא הצלת חיים על בסיס זמינות המתנדב הקרוב לזירת האירוע. כיום לאיחוד הצלה מעל 2000 מתנדבים ברחבי הארץ.

סגן ראש המועצה, הרב יעקב צדקה: "מסירותם של המתנדבים מורגשת מידיי יום במושבתנו. היתרונות של מתנדבים מהיישוב הם ביכולת תגובה מהירה והיכרות עם המושבה, אלו מאפשרים מענה מהיר ומציל חיים".

IMG-20200213-WA0008