פרויקט עמדות לאיסוף גזם בעלות של כמיליון ₪ יוצא לדרך.

ראש המועצה, הגר פרי יגור : "צעד נוסף ומשמעותי לשיפור נראות המושבה וייעול תהליך פינוי הגזם"

כ 120 עמדות גזם יוצבו בחודשים הקרובים ברחבי המושבה פרדס חנה כרכור, בפרויקט שיוצא זה עתה לדרך ובעלות כוללת של כמיליון ₪.

אגף שפ"ע של המועצה סיים תהליך מיפוי וציון נקודות ברחבי המושבה בהם יוצבו העמדות החדשות, כחלק ממסקנות תכנית האב ושיפור חזות פני המושבה.

תכנית הצבת עמדות הגזם תתפרס על פני שנתיים כאשר הביצוע הראשוני יצא לדרך כבר בשבועות הקרובים. לצד הסדרת עמדות הגזם שייטיבו עם הנראות ברחובות בחודשים הקרובים יחל שינוי משמעותי גם בתהליך  איסוף הגזם, בהסדרה מחודשת של קווי האיסוף, כך שיבוצע באופן יעיל יותר ויהווה נדבך נוסף בשיפור חזות המושבה.

עלות הפרויקט כמיליון ₪ והוא עתיד להימשך אל שנת הפעילות 2021 אל מעבר ל- 120 עמדות שיוצבו במהלך 2020.

ההליך המכרזי הסתיים. במכרז זכה ספק מקומי כחלק מתפיסה רחבה אותה מובילה ראש המועצה וגם בוועדת המכרזים שבבסיסה -  חיזוק הכלכלה המקומית בכלל ובזמן משבר הקורונה בפרט.

יעקב צדקה, סגן ראש המועצה ומחזיק תיק שפ"ע: " אנו נערכים כבר בחודשים הקרובים לשיפור נראות המושבה באמצעות צוותי אגף שפ"ע.  כחלק מכך הסתיים בימים אלו ההליך המכרזי לביצוע 120 עמדות גזם. אנו צפויים לראות בקרוב שינוי משמעותי בכל נושא טיפול הגזם במושבה".