כ- 1.3 מיליון ₪ לטובת שדרוג תשתיות המים במושבה.

יוצאים לדרך במגוון פרויקטים לשדרוג תשתיות המים במושבה בעלות כוללת של כ- 1.3 מיליון ₪

ברחוב המסילה בפרדס חנה מונח בימים אלה קו מים חדש שמחליף את קו האסבסט הישן משנות ה- 70. הקו החדש עתיד לפתור את בעיית התחזוקה של הקו הרעוע ובכך להטיב עם שכונת נווה פרדסים בכל הקשור לאספקת מים רציפה. אורך הצנרת שמוחלפת כ-  320 מטר , צפי ביצוע העבודות עד לגמר העבודות כשלושה שבועות. עלות הפרויקט כ- 450 אלף ₪.

במקביל מבצעת מחלקת המים של המועצה ברחוב השחר שבכרכור החלפת קו מים ישן משנות ה- 60, שמוחלף לצנרת חדשה. אורך הקטע שמוחלף כ-100 מטרים ועלות הפרויקט כ- 130 אלף ₪.  צפי סיום עבודות ברחוב השחר במהלך השבועיים הקרובים.

ברחוב המושב, בסמוך ל "בית אורן" הונח קו ניקוז באורך של כ- 200 מטרים בעלות של כ- 150 אלף ₪ שבא לתת מענה לבעיית הניקוז.

בתוך כך, ברחוב המלאכה הושלמה בימים אלו הנחת צנחת מים עד לרחוב תבור בעלות כוללת של כ- 132 אלף ₪, קו זה החליף צנרת אסבסט משנות ה- 60.

בשבעות הקרובים יחל גם ברחוב הדקלים, מצומת חרובים ועד לצומת דרך הים ביצוע החלפת קו מים חדש באורך של כ- 900 מטרים  ובעלות כוללת של כ- 470 אלף ₪.

בתוך כך, מציין השבוע שי צעירי סגן מנהל מחלקת המים כי ייתכנו בזמן העבודות שיבושים קלים באספקת המים ובלחץ המים בשכונה, בדגש על שעות השיא ועד להשלמת הנחת המים.