5 מיליון ש"ח לטובת שיפוצי קיץ במוסדות החינוך

ראש המועצה, הגר פרי יגור: המועצה נמצאת בתנופת פיתוח והסדרה של כלל מבני החינוך לקראת פתיחת שנת הלימודים הקרובה. מתוך חשיבות עליונה להמשיך ולהעניק לילדינו סביבת חינוך ראויה, נוחה ומשופרת. השנה הופנו תקציבים ומשאבים רבים לטובת הסדרת מבני החינוך. המשאבים הוקצ

בימים אלה המועצה המקומית פרדס חנה כרכור נמצאת בשיא הHערכות לקראת תחילת שיפוצי הקיץ ובניית מבני חינוך חדשים זאת לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"א.

בכלל בתי הספר וגני הילדים כולם יבוצעו עבודות בטיחות, בדיקת מערכות החשמל, צביעה בכיתות, ועוד. סה"כ יושקעו בשיפוצי הקיץ ובינוי מבנים יבילים כ- 5 מיליון ₪.

לאחר שנים רבות, ישופצו מועדוניות הרווחה לילדים ונוער בסיכון כחלק משיפוצי הקיץ של מוסדות החינוך. הסדרת המועדוניות תכלול בין השאר  החלפת מטבח וריצוף חדש למועדונית נעורים. במועדונית בית רכס יבוצע איטום וצביעה כללית ובמועדונית (אתגר) תבוצע הצללה, צביעת כללי ועבודות גבס שונות.

בהמשך להחלטת הנהלת המועצה יושקע סכום של כ- 2 מיליון ₪ כריכוז מאמץ ויישור קו בביה"ס מרחבים. השיפוץ יכלול בינוי מבואה חדשה, מסדרונות, שיפוץ בכיתות האם, הסדרת חצר בית הספר ועוד (חלק מהשיפוץ ימשך לאורך שנת הלימודים).

בביה"ס החקלאי יושקעו כ- 3.8 מיליון ₪ לטובת בינוי 5 כיתות חדשות בקומה נוספת, מכרז לבינוי הקומה צפוי להסתיים כבר במהלך השבוע הקרוב ומיד לאחר מכן יצא הפרויקט לביצוע.

בימים אלו נמצא לקראת סיום בינוי 3 כיתות גן עובר האוכלוסייה הדתית במושבה, בעלות כוללת של כ- 3.3 מיליון ₪.

לדברי מנכ"ל המועצה, קובי אלון: " במסגרת שיפוצי הקיץ, יבוצעו עבודות בטיחות ייעודיות בכלל מוסדות החינוך במועצה. שיכללו בין השאר בדיקות מערכות חשמל, מבנים, חצרות ומתקנים, זאת לצד ביקורות ופעולות שגרתיות המתקיימות מידי שנה כהיערכות שגרתית לפתיחת שנת הלימודים ומהצרכים שעלו מצד הנהלת בתי הספר וגני הילדים ונציגות ההורים".