בהשקעה של 400 אלף ₪ : ממשיכים בפרויקט שדרוג חצרות גני הילדים

200 אלף ₪ מושקעים בימים אלו בשדרוג חצרות גני הילדים : גן דקל, גן הדר וגן אשל ובשבועות הקרובים יושקעו עוד כ- 200 אלף ₪ לטובת הסדרת מתקני חצר לגנים נוספים שבהם: גן ארז, גן חצב וגן סביון.

ההשקעה בחצרות גני הילדים היא חלק ישיר של מדיניות ראש המועצה, הגר פרי יגור, על שימת דגש בהשוואת תשתיות פיזיות חינוכיות שהוזנחו במשך השנים, לצד קידום תכניות פדגוגיות חדשניות. בהקשר זה ציינה ראש המועצה כי חינוך זה לא רק פדגוגיה חדשנית, חינוך זה גם החלק הפיזי: מבנה ביה"ס, חלל כיתות הלימוד, חצר ביה"ס, בינוי מוסדות חינוך חדשים ועוד. ההסדרה בגני הילדים ומוסדות החינוך שלנו תימשך עד שניישר קו בכלל מוסדות החינוך.

הסדרת גני הילדים מובלת ע"י אגף החינוך, מנהלת האגף אילנה זגול ואבי אוחיון מנהל גני הילדים ובשיתוף פעולה עם אגף ההנדסה של המועצה.

כזכור, המועצה ניצלה את סגר חגי תשרי להסדרת גנים נוספים, במהלך הסגר הוסדרו ושודרגו חצרות גני הילדים של גן פטל, גן שיטה, גן גפן, גן תמר וגן יסמין וזאת בהשקעה של כ- 250 אלף ₪ נוספים. לצד זאת הוקמו 2 מרחבי למידה חדשניים (M21) בגנים עינב ו- דולב בהשקעה של כ- 300 אלף ₪.

אילנה זגול, מנהלת אגף החינוך של המועצה: " שדרוג חצרות הגנים נותן מענה לסביבה חינוכית הולמת לילדים. הקצאת המשאבים לכך מאפשרת לעשות שימוש בחצר הגן גם כמרחב למידה בתחומים שונים. מודה לראש המועצה, הגר פרי יגור שהחינוך והבריאות ניצבים בראש סדר העדיפויות של הרשות המקומית".

אבי אוחיון, מנהל גני הילדים, אגף החינוך: " שמח להמשיך את תנופת העשייה בגני הילדים שלנו עם שדרוג חצרות הגנים, החלפת מתקנים ותשתית בטיחותית למען רווחת הילדים והתאמת סביבה תואמת ונאותה.

IMG-20201207-WA0032