פרויקט הסדרת דרך הים יוצא לדרך!

ראש המועצה הגר פרי יגור ומ"מ ראש המועצה יואב קעטבי עדכנו על תחילתו של פרויקט הסדרת דרך הים מיד לאחר חגי תשרי. עלות הסדרת שני הצמתים מעל 10 מיליון ₪.

בימים אלו הושלמו עבודות התכנון לרבות גיבוש האומדן התקציבי לביצוע הפרויקט, כ- 10 מיליון ₪ לביצוע הסדרה כוללת לצמתים בדרך הים. הפרויקט יכלול הסדרת תשתיות תת קרקעיות, ניקוזים, הסדרת שני צמתים מרומזרים שיתנו מענה בטיחותי למשתמשי הדרך, הסדרת מדרכות, תאורה ושבילי אופניים.

בתוך כך, ראש המועצה הגר פרי יגור ציינה כי "מיד אחרי החגים נצא לביצוע הסדרת דרך הים! שנים דיברנו על הסדרת הצמתים המסוכנים לרחוב ההדרים ואנדרטת הנחל, כל כך הרבה תאונות, המושבה כולה חיכתה לרגע הזה! תודה למ"מ ראש המועצה יואב קעטבי על כל הסיוע מראשית הפרויקט ולכל מי שלקח חלק בקידומו".

מ"מ ראש המועצה, יואב קעטבי ציין כי הוא "מודה לשר התחבורה לשעבר ח"כ ישראל כץ על הסיוע, התקצוב ודחיפת הפרויקט, לראש המועצה הגר פרי יגור שעמלה יומם וליל להשלמת הפרויקט, לצוות עובדי המועצה ולמהנדס המועצה אריה רפפורט, יישר כח! זה יום חג", סיכם קעטבי.

כל זאת ועוד מציין השבוע מהנדס המועצה, אדריכל אריה רפפורט כי המועצה ממתינה כעת לאישורים הסופיים מצד משטרת ישראל ולטובת הסדרי תנועה זמניים לתקופת העבודות.

דרך הים