חנות יד 2

בשבוע האחרון נחנכה חגיגית חנות יד 2 לביגוד בפרדס חנה כרכור

הבגדים נמכרים במחיר סמלי וכל ההכנסות קודש למשפחות מוחלשות בקהילת הישוב

בשבוע האחרון נחנכה חגיגית חנות יד 2, חנות בוטיק לביגוד ברחוב המגינים בפרדס חנה כרכור (במקלט 43) . בחודשים האחרונים עמלו מתנדבות בנות הישוב בליווי מנהלת האגף לשירותי רווחה וקהילה, עובדי יחידת ההתנדבות והמדור לעבודה קהילתית להכנת החנות לפתיחה המחודשת.

בגדים נאספו מתרומות, כובסו ומוינו , נרכש ציוד ואביזרים לחנות ולתפעולה השוטף, המקום נוקה ועוצב באופן מזמין ואסתטי עד להכנתה המושלמת.

הבגדים בחנות נמכרים במחיר סמלי וההכנסות קודש לסיוע למשפחות מוחלשות בקהילה.

אירוע הפתיחה הרשמית נערך במעמד מ"מ ראש המועצה וסגנו, ד"ר, עו"ד אלדד בר כוכבא, גזבר ומזכיר המועצה, רן גלר חברת המועצה ומחזיקת תיק הגמלאים חיה בן צבי מנהלת האגף לשירותי רווחה וקהילה תמי בר ששת עובדי האגף המועצה המתנדבות וקהל נפלא ותומך מהישוב.

על התוכן האמנותי הופקד עובד המועצה, הזמר מעוז מדמוני ששר בטקס.

ראש המועצה, חיים געש, מסר כי : " זוהי החנות יד שניה השנייה במספר במושבה. החנויות מנוהלות על ידי האגף לשירותי רווחה וקהילה באופן מסודר עבור הקהילה המקומית. מעבר לנתינה ולתרומה המתאפשרת באמצעות הפעלת החנות, מכירת ביגוד יד 2 מבטא ערכי קיימות מיחזור וסביבה ירוקה וזהו ערך מוסף משמעותי. אני מבקש להודות לכל המתנדבות והמתנדבים שלקחו חלק בשיפוץ המקום וייקחו חלק בתפעולה השוטף, הקהילה שלנו , הכוח שלה הוא הערבות הדדית, ההתנדבות והעשייה החברתית. כל פרויקט קהילתי נוסף שנחנך ויוצא לדרך מחזק אותנו כפרט וכקהילה יחד. שנה טובה ומבורכת לכולם. "

מנהלת האגף לשירותי רווחה וקהילה, תמי בר ששת סיפרה כי :" ההכנות לפתיחתה המחודשת של החנות היו רבות, הושקעה מחשבה רבה ומאמץ רב בארגון החנות ועיצובה. רוח ההתנדבות הובילה לתוצר סופי נהדר ולתחושת סיפוק והתרגשות לקראת הפעלת החנות במתכונתה החדשה. תודה גדולה למנהלת יחידת ההתנדבות באגף שכיום נמצאת בחופשת לידה, לימור אקהויז שהניעה את הפרויקט עד ליציאתה לחופשת הלידה. תודה לעובדי האגף שנרתמו להשלים את המשימה. תודה גדולה למתנדבות הנפלאות שאפשרו את ארגון החנות ותפעולה- נילי, סימה, נינה, אדווה, שרה, מולו, אפרת ולאורה. תודה למחלקת שפ"ע ותפעול. כולם מוזמנים להגיע ולהתרשם לתרום בגדים או להושיט יד ולהתנדב . שיהיה לנו חג שמח וקהילתי, חג שבו אף אחד לא ירגיש לבד. שנה טובה.

IMG-20170912-WA0004
IMG-20170912-WA0007