טוב ברחוב 19.10.2017

תכניה ליומן 15 ל10.pdf

מגוון כוחות עולים מתוצרת מקומית

בפסטיבל "טוב ברחוב" שייערך לאחר סוכות

ג'יין בורדו, טרנטע גרוב מאשין, אורקה, רפנוזליות, תאטרון הידית,יפתח דקל, אנשי הלטאה, בלוניזם, לוליינות ,"טורבינה"

ועוד עשרות מציגים ומציגים מתחום אמנויות הבמה , אמנות פלסטית, אמנים ויוצרים

בזמן שכולנו נערכנו לראש השנה ליום הכיפורים ולסוכות, במועצה וברחבי הישוב נמשכות במרץ ההכנות לפסטיבל "טוב ברחוב" שחוזר אלינו בכוחות מחודשים השנה. "החג המקומי שאחרי החגים" , ייערך קצת אחרי סוכות ביום חמישי, 19.10.17 עם שקיעת השמש בשעה 19:00.

כזכור לרבים, "טוב ברחוב" מציג בגאווה יריעה ססגונית של אמנות מקומית על שלל ענפיה, מיצגי רחוב, מופעים מוסיקליים ודוכנים עם יצירות של אמנים מקומיים. הפעם לב האירוע שב ללב פרדס חנה הוותיק החל מרחוב הבנים, דרך הוואדי ורחוב אורנים ועד למתחם השוק הישן המתחדש שייפתח בחלקו (חצר השוק) לערב אחד בלבד עד להשקתו הרשמית עוד מספר חודשים. במה מרכזית תחכה לחוגגים בכיכר השמונה, במה נוספת בוואדי ובחצר השוק במתחם השוק הישן.

השנה יתווספו שוק אוכל ובירגרדן ו-2 במות שונות עם dj  למסיבת אפטר פארטי בשני מיקומים שונים. את הבמה החדשה בחצר השוק יפתחו להקות הנוער האיכותיות של הישוב- פלאשבק , room 9   ו Sedretro.לאורך הוואדי ישוב לערב אחד הפנינג של יצירה ואמנות, חינות, אמנים מקומיים וטיפולים הוליסטיים .

הליין המוסיקלי יכלול מוסיקה איכותית ומגוונת תוצרת  מקומית- לצד הפולק והקאנטרי של להקת "ג'יין בורדו" המוכרים יעלו ויופיעו כוחות עולים ובהם – לה וואש קי רי (הפרה הצוחקת) עם מופע צועני, צבעוני,  סוחף המשלב מוסיקה בלקנית וג'אז צרפתי,  טרנטע גרוב מאשין, אורקה מארחת את אורי לביא, יפתח דקל, דני דורצ'ין . עוד יופיעו- לטאוסאפן- אנשי הלטאה, תאטרון הידית, בלוניזם ולוליינות ועוד עשרות מציגים מתחום אמנויות הבמה והאמנות הפלסטית.

הפסטיבל בהפקתו וניהולו האומנותי של אייל כגן ומלווה אותו צוותו המקצועי.

בימים אלו מופצת התכנייה של הפסטיבל ובה מפה עם פירוט האירועים המיצגים המיקומים והשעות. מוזמנים לקפל ולהכניס לכיס ולשמור עד ל 19.10.17. עוד עלו שלטי חוצות ויוצבו מודעות בכל רחבי המושבה.

ראש המועצה חיים געש:" "טוב ברחוב" הוא לפני הכל פסטיבל מקומי. אך המושבה שלנו מגדירה מחדש את המושג מקומי, הפסטיבל הזה הוא אמנם תוצרת מקומית אך הוא פורץ גבולות במגוון ובעושר התכנים שהוא מציע. פסטיבל שמצליח להציע ולהביא ללב הישוב מופעים מוסיקליים מז'אנרים שונים הנחשבים לחדשניים ופורצי דרך, תיאטראות, פרינג' ומיצגי אמנות בקנה מידה ארצי, אמנות פלסטית ויצירות מתחומי עשייה ובטכניקות יוצאות דופן. יצירה אמנות וקהילה השלובים יחד יד ביד, מתקיימים יחד ומפרים זה את זה. אני גאה כי יש לנו את האפשרות לקיים פסטיבל מיוחד ואותנטי שאינו מתפשר ברמתו ומעניק גב לרוח היצירתית במושבה. הפסטיבל ורוחב היקפו מחזק את העובדה כי פרדס חנה כרכור היא מעוז תרבות ואמנות אזורי ואף ארצי, ואנו מזמינים את כולם מהאזור ומכל הארץ להגיע ולהנות יחד איתנו מהחג המקומי "החג שאחרי החגים". "

בוועדת ההיגוי  מטעם המועצה- רן גלר, גזבר ומזכיר המועצה, יו"ר ועדת אירועים, חברת המועצה, רינה רונן, מנהלת התרבות במתנ"ס ענת אלקבץ וזיוה דסקל מאגף כספים.

רן גלר, גזבר ומזכיר המועצה הוסיף כי: "עובדי המועצה ממחלקות ואגפים שונים יחד עם צוות הפסטיבל נערכים להכנות המתקדמות לקראת הפסטיבל. אנו משקיעים בכל היבט – תוכן, תשתיות, מזון , מוסיקה, תפאורה ואווירה כידי שהפסטיבל יהווה במה מיטבית לאמנים ויציע חוויה מרגשת, שמחה וטובה לכם הקהל, התושבים. "

מזמינים אתכם לצאת מ-4 קירות ומהמסכים וליהנות מערב קסום ויוצא דופן שיכול להתרחש רק כאן.

עדכונים מלאים על הפסטיבל , האמנים, השעות , המיקומים בדף הפייסבוק של המועצה ובדף הפייסבוק של הפסטיבל "טוב ברחוב".

טוב ברחוב מעודכן.pdf

טוב רחוב רוחב