ראש המועצה אלדד בר כוכבא וסגנו אלי אטיאס סיירו במתנ"ס המקומי ובשלוחותיו – המועדונים הקהילתיים "אור" ו "אדיס"

ראש המועצה, עו"ד, ד"ר אלדד בר כוכבא וסגנו, אלי אטיאס, סיירו השבוע במתנ"ס המקומי ובשלוחותיו -המועדונים הקהילתיים "אור" ו "אדיס"

ראש המועצה, אלדד בר כוכבא: " מבחינתי אין הפרדה בין החינוך הניתן לתלמידים במסגרת שעות בית הספר לבין העשרת התלמידים בשעות אחר הצהריים אם במתנ"ס ואם באמצעות מחלקת הנוער. זוהי מערכת חינוך אחת הפועלת בשילוב כוחות ועושה שימוש בכל האמצעים- מרכזי נוער, מתנ"ס, מועדונים קהילתיים כדי להעניק לילדינו בסיס איתן וסל כלים אישי-ערכי המותאם לכל אחד ואחת למימוש מיטבי של כישוריהם ויכולותיהם."

אתמול, יום א', 4.2.18,  קיים ראש המועצה, עו"ד, ד"ר אלדד בר כוכבא סיור מקצועי במתנ"ס פרדס חנה ובשלוחותיו- המועדונים הקהילתיים "אור" ו"אדיס". השתתפו בסיור סגן ראש המועצה, מחזיק תיק הספורט, יו"ר ועדת מכרזים וחבר הנהלת המתנ"ס, ב-14 השנים האחרונות, יו"ר ועדת הכספים וכוח אדם אלי אטיאס ומנהלת מתנ"ס פרדס חנה כרכור, קולט ריימונד.

ראש המועצה וסגנו, אטיאס, המכירים היטב את פעילות המתנ"ס , נכחו בפעילויות שהתקיימו במקום באותו העת ואף פגשו את תלמידי קבוצת הרובוטיקה של בית הספר הדמוקרטי "שבילים" ע"ש בגין אשר התנדבו במועדון "אור באותה שעה.

עוד סיירו ראש המועצה בר כוכבא וסגנו יחד עם מנהלת המתנ"ס בפעילויות הספורט ובמתקני הספורט בשטח המתנ"ס ודנו  בפעילויות המתנ"ס המגוונות המתקיימות לכל אורך השבוע ואשר מהוות בין השאר חלק משמעותי בפעילות החינוך הבלתי פורמאלי בישוב.

הסיור המקצועי הינו חלק מתכנית נרחבת של ראש המועצה, בר כוכבא לשמור על הרצף החינוכי בישוב ולקדם את החינוך הבלתי פורמאלי יד ביד עם החינוך הפורמאלי כמקשה אחת וכחלק מכלל מערכת החינוך.

ראש המועצה, אלדד בר כוכבא, ציין כי : " מבחינתי אין הפרדה בין החינוך הניתן לתלמידים במסגרת שעות בית הספר לבין העשרת התלמידים בשעות אחר הצהריים אם במתנ"ס ואם באמצעות מחלקת הנוער. כבר כיום מחלקת הנוער פועלת במסגרת בית הספר התיכון החקלאי כחלק בלתי נפרד מהצוות החינוכי ומהרצף החינוכי.  זוהי מערכת חינוך אחת הפועלת בשילוב כוחות ועושה שימוש בכל האמצעים- מרכזי נוער, מתנ"ס, מועדונים קהילתיים כדי להעניק לילדינו בסיס איתן וסל כלים אישי-ערכי המותאם לכל אחד ואחת למימוש מיטבי של כישוריהם ויכולותיהם."

עוד הוסיף ראש המועצה, אלדד בר כוכבא: " שלוחות המתנ"ס בישוב, המועדונים הקהילתיים מאפשרים לנו להיות מעורבים בתוך הישוב ולהציע את תכנים ופעילויות לתושבים רבים סמוך לביתם. במועדונים אלו אנו מפעילים מרכז למידה המהווה אף הוא עוגן חשוב בתמיכה החינוכית והפדגוגית המוענקת לתלמידים. החוגים, פעילויות ההעשרה הקייטנות בימי החופשה כל אלו לצד פעילותה האיכותית והמצוינת של מחלקת הנוער מהווים מעטפת חשובה לעשייה החינוכית בישוב, ובהתאם לכך אנו נמשיך להשקיע בה, לפתח אותה ולהרחיב את פעילותה."