בהמשך לפניית המועצה המקומית פרדס חנה כרכור, באמצעות חבר ועדת התחבורה מולי מנדלסון לחברת אגד, הוחלט על תגבור ההיסעים במרחב המועצה.

כבר באמצע פברואר 2020 תיכנס לתוקף תוספת השירות של "אגד", שירות קו 4 ביום שישי והפעלת הקו במוצ"ש. תוספת השירות תיכנס לתוקף החל מתאריך 16.2.2020. כל זאת ועוד, יתוגבר קו נוסף מתחנת הרכבת לפרדס חנה (כיוון 2) בנסיעה נוספת, בימים א'-ה' בשעה 22:25, כך שיינתן מענה לתושבים המשתמשים בשעות המאוחרות בתחבורה הציבורית, עיבוי הקו הנ"ל יחל גם הוא בתאריך 16.2.2020.

בתוך כך, באסל חמוד, מנהל תחום תחבורה ציבורית מחוז חיפה, הרשות הארצית לתחבורה ציבורית ציין השבוע כי בהמשך לפניה של מועצה מקומית פרדס חנה כרכור בנושא תגבור השירות בקו 4 ביום שישי והפעלת הקו במוצ"ש. הריני לעדכן כי התוספות הנ"ל יכנסו לתוקף החל מתאריך 16/02/20 .

בתוך כך ציינה השבוע, ראש המועצה הגר פרי יגור כי היא מודה לחבר ועדת התחבורה מולי מנדלסון ולחברת "אגד" על עיבוי הקווים ושיפור השירות לתושב. עוד הוסיפה יגור כי השנה תקדם המועצה תכנית אב לתחבורה. במטרה לפעול לשיפור מרחבי במערך התחבורה בכלל והתחבורה הציבורית בפרט. תכנית האב תתמקד בגיבוש תכניות אסטרטגיות וקידומן בתיאום עם משרד התחבורה והשותפים, תוך פיתוח מודלים תחבורתיים המותאמים לאופי המושבה.

כל זאת ועוד, השבוע (13.2.2020), יתקיים מפגש תושבים בנושא "תחבורה ציבורית", את המפגש יובילו עו"ד אביעד סיני חבר המועצה וחבר וועדת תחבורה, מולי מנדלסון, חבר וועדת תחברוה ותמר קינן, מנהלת תחבורה היום ומחר. במפגש תוצג תוכנית להצגת שיפור התחבורה הציבורית וכן יתקיים דיון על סוגיות נוספות לשיפור השירות בתחום התחבורה.