פרדס חנה כרכור: מתרגלים חירום

מוסדות החינוך בפרדס חנה כרכור תרגלו מצבי חירום, במהלך התרגול דומה תרחיש של ירי טילים בזמן ההפסקה, התלמידים תרגלו הגעה למרחבים מוגנים.

אגף החינוך, בשיתוף כלל מוסדות החינוך ומחלקת הבטחון במועצה, ערכו השבוע תרגיל היערכות לחירום זאת כחלק מתרגיל החינוך הארצי שמובילים משרד החינוך ופיקוד העורף. בתרגיל השתתפו מחלקת הביטחון של המועצה, אגף החינוך, חניכי קורס קב"טים של משרד החינוך, מנהלי בתי הספר, תלמידים ועוד.

השנה הושם דגש על תרגול בתי הספר בעת נפילת טילים. תלמידי פרדס חנה כרכור שלקחו חלק פעיל בתרגיל זכו מהבקרים לציונים גבוהים במיוחד. התלמידים תרגלו הגעה למרחבים מוגנים ופינוי מוסדר בעת מתקפת טילים על עורף המדינה.

לדברי קב"ט המועצה, יעקב סלוים תרגול מוסדות החינוך מידי שנה מביא אותנו להיערכות לשעת חירום והתמודדות עם מגוון תרחישים בצורה טובה ויעילה יותר, ובתוך כך מלמד את הדור הצעיר על מגוון תרחישי חירום שיש להכיר ולהיערך להם.

בתמונה: מתרגלים חירום בביה"ס אלונים.