עדכון סגירת בתי ספר: החקלאי ודרור, בשל נגיף הקורונה

בהתאם להחלטת ראש המועצה הגר פרי יגור, מנהל מחוז חיפה במשרד החינוך, ד"ר סער הראל, אגף החינוך והנהלת החקלאי ודרור.

ביה"ס החקלאי:
החל ממחר (יום ראשון, 14 ביוני 2020) לא יתקיימו לימודים בבית הספר בכל הרצף השש שנתי. בית הספר יהיה סגור עד לסיום החקירה האפידמיולוגית

• תלמידות ותלמידי שכבה ח' מחויבים בבידוד עד ליום חמישי (18 ביוני 2020) כולל.
  • תלמידות ותלמידי שכבה י"ב מחויבים בבידוד עד ליום שישי (26 ביוני 2020) כולל.
  • מידע לבידוד ביתי, זמין עבורכם בתגובות הראשונות.
  • חקירה אפידמיולוגית:

ביה"ס החקלאי יעביר לינק איסוף נתונים בהנחיית משרד הבריאות לטובת החקירה האפידמיולוגית.

בדיקות קורונה:
ביום שני הקרוב, 15.6.20 יגיע דרייב אין של מד"א לביצוע בדיקות למגעים מבוטחי הקופות : כללית, מאוחדת ומכבי. (הודעה על מיקום הבדיקה ושעת הבדיקה תשלח בסמס ממד"א). מבוטחי קופת חולים לאומית יבצעו את הבדיקה דרך הקופה.

למידה מרחוק:
הצוות החינוכי בבית הספר נערך ללמידה מקוונת, פרטים נוספים יעברו ישירות מהצוות החינוכי להורים ולתלמידים. כידוע, אנו עומדים בפני בחינות הבגרות בבית הספר. משרד החינוך מודע לבידודם של התלמידים ויעדכן אותנו בימים הקרובים מה ניתן לעשות בנדון בנוגע למועדי הבחינות שעתידים להתקיים בתקופת הבידוד.

מוקד מידע - ביה"ס חקלאי:
קו פתוח להורים ולתלמידים זמין עבורכם החל מהיום בין השעות 19:00-22:00 ומחר בין השעות 8:00-16:00 בכל דבר ועניין: 04-6177171 שלוחת מזכירת מנהל חטיבת הביניים.

ביה"ס דרור:

• בית הספר דרור (מתחם בית אקשטיין) נסגר גם הוא בשל תלמיד חולה קורונה, עדכון בנושא נשלח להורים. צוותי המועצה בקשר רציף עם הנהלת בית הספר.

מוקד מידע - ביה"ס דרור:

אורית מויאל : 050-7334052