ראש המועצה, הגר פרי יגור: "העמדות החדשות יטיבו עם משתמשי התחבורה הציבורית וישפרו את נראות המרחב הציבורי שלנו".

כ- 40 תחנות אוטובוס חדשות, נגישות ומקרות מוצבות בימים אלו ברחבי המושבה פרדס חנה כרכור. התחנות החדשות ישפרו את נראות המרחב הציבורי ויחליפו את התחנות בהן לא היה קירוי וספסל ישיבה אלא עמוד שילוט בלבד.

המהלך נועד לשפר את איכות החיים של המשתמשים בתחבורה הציבורית במושבה ובא לעודד את השימוש בתחבורה ציבורית. פרויקט החלפת תחנות האוטובוס החל לפני כחודש עם מיפוי תחנות האוטובוס הישנות וימשך מספר שבועות עד להחלפה מלאה של כל התחנות והסדרה של תחנות במקומות בהם הוצב עד כה רק עמוד עם שלט הקו ולא הייתה תחנת אוטובוס מוסדרת.

מדובר פרויקט חשוב שמוביל יהודה וקנין, מנהל המטה לבטיחות בדרכים ואגף ההנדסה, ביחד עם משרד התחבורה וחבר ועדת התחבורה, מולי מנדלסון, אשר מסייע למועצה בהתנדבות מלאה. נוסף לכך, המועצה עמלה במקביל גם על אישור תקצוב החלפת תחנות ישנות בחדשות.

לצד הסדרת תחנות האוטובוס החדשות דאגה המועצה בחודשים האחרונים ובסיוע של חבר ועדת התחבורה מולי מנדלסון לעיבוי קווי אגד במרחב המועצה. כזכור, כבר באמצע פברואר 2020 נכנסה לתוקף תוספת השירות של "אגד", שירות קו 4 ביום שישי והפעלת הקו במוצ"ש. כל זאת ועוד, תוגבר קו נוסף מתחנת הרכבת לפרדס חנה (כיוון 2) בנסיעה נוספת, בימים א'-ה' בשעה 22:25, כך שיינתן מענה לתושבים המשתמשים בשעות המאוחרות בתחבורה הציבורית בנוסף גם קו מספר 852 עבר שינוי לאחרונה שיטיב עם משתמשי התחבורה הציבורית במושבה.

20200907_095623