הגר פרי יגור, ראש המועצה המקומית פרדס חנה כרכור: "פרויקט חשוב לרווחת תושבי המושבה ומשתמשי הרכבת. סוף סוף תושבי פרדס חנה כרכור יכולים לחנות בצד היישוב ולא לחפש חנייה בקיסריה. נדאג להמשיך ולפתח את התחבורה ההיקפית לרכבת. תודה לרכבת ישראל על שיתוף הפעולה לרווחת התושבים".

בטקס חגיגי במעמד מנכ"ל הרכבת, מיכאל (מיכה) מייקסנר , ראש המועצה הגר פרי יגור, מ"מ ראש המועצה- יואב קעטבי, סגן ראש המועצה אפרים מעודה, חבר הנהלת המועצה נתנאל קסטן, מנכ"ל המועצה קובי אלון, מהנדס המועצה אדריכל אריה רפפורט, מנהל אגף שפ"ע אודי קוברסקי וצוות המועצה.

פרויקט ההסדרה בעלות של כ- 2.3 מיליון ₪, כלל תוספת של 160 מקומות חנייה נוספים לחנייה הקיימת, מדובר בכמעט הכפלה למספר החניות (200 חניות שהיו קיימות). העבודות יצאו לפועל הודות לשיתוף פעולה בין המועצה לרכבת, במהלכה המועצה הקצתה שטח שבבעלותה וכ- 300 אלף ₪ לטובת הפרויקט ורכבת ישראל תקצבה את ביצוע הפרויקט בכ- 2 מיליון ש"ח.

ההסדרה נותנת מענה הולם למצוקת החנייה בתחנה. כחלק מהפרויקט רובד תוואי שטח של כ- 4 דונם, הוסדר שביל אופניים באורך של כ- 300 מטר אווירי וחיבורו לשביל האופניים הקיים המגיע מצומת אנדרטת הנחל ומחובר עתה עד לרכבת לטובת משתמשים מן היישוב. בנוסף בוצעו עבודות הסדרת ניקוזים, תאורת לד והסדרת גינון לרווחת המשתמשים.

20201221_092256

20201221_090324