החל מיום חמישי הקרוב יחל מבצע החיסונים של כללית במושבה פרדס חנה כרכור במבנה מעון יום נעמת שבכרכור. תחילה כמו בכל הארץ ובהתאם להנחיות משרד הבריאות יחוסנו גילאי 60 + ובהמשך ובהתאם להנחיות משרד הבריאות יחוסנו שאר חלקי האוכלוסייה.

בתוך כך ראש המועצה המקומית פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור כי היא שמחה לבשר שלאחר מאמצים גדולים מאוד בשבוע האחרון, הצלחנו להקים כאן אצלנו מרכז חיסונים של קופ"ח כללית. כ-26,000 מבוטחי קופ"ח כללית מצטרפים אל כ-9,000 מבוטחי קופ"ח מאוחדת שכבר החלה בחיסונים בשבוע שעבר (בסניף ברחוב הדקלים). אני תקווה כי גם קופ"ח מכבי תתארגן לספק חיסונים לכ-10,000 מבוטחיה כאן ביישוב בקרוב.

מרכז החיסונים ייפתח כבר ביום חמישי הקרוב, ה- 7.1.21 – ברחוב ניר (במבנה שהיה בעבר מעון של נעמ"ת) סמוך לבית אבות הדר. ראשית כמובן יחוסנו בני ובנות גיל 60+ ולאחר מכן, כלל הקהילה ולשם כך העמדנו מבנה אשר ישרת למטרה זו בחודשים הקרובים. תודות לכל עובדי המועצה המסורים שעמלו בימים האחרונים להכשיר את המבנה ולאנשי קופ"ח כללית על ההצטיידות המהירה והעמדת השירות.

קופת חולים כללית ציינה השבוע כי "כללית" פותחת מוקד חיסונים לנגיף הקורונה בפרדס חנה כרכור בשיתוף עם המועצההמוקד יפתח ביום חמישי, ה 7.1.21 בשעה 10.00 בבוקר ועד 20.00 בערב וביום שישי מהשעה 8.00 בבוקר ועד 14.00מוקד החיסונים של כללית ממוקם במעון יום נעמת ברחוב ניר 1אנו מבקשים מהציבור לא להגיע למתחמים ללא תיאום תור.

כל זאת ועוד ציינו מקופת חולים כללית כי ההיענות לביצוע החיסונים גבוהה ועל מנת לשמור על בטיחות תהליך החיסון וההשגחה הנדרשת לאחר מתן הזריקה אנו מבקשים לבוא רק לפי תור שנקבע מראש בלבדניתן לתאם תורים באתר ובאפליקציה וגם באמצאות מוקד השירות של כללית, *2700.

לצד הפעלת המרכז חלה בימים האחרונים וכמו בכל חלקי הארץ עלייה בתחלואה. נכון להיום 122 מאומתים ו- 650 מבודדים.