ערב מתגייסים חגיגי התקיים במתחם הנוער בני ברית כ- 320 בני נוער יגויסו כבר במהלך השבועות הקרובים לצה"ל, נתוני הגיוס בפרדס חנה כרכור גבוהים מהממוצע הארצי- 96% גיוס.

ערב מתגייסים למסיימי י"ב, תושבי המועצה המקומית פרדס חנה כרכור נערך השבוע במתחם הנוער בני ברית, הצמוד לביה"ס מרחבים.  כ- 250 בני הנוער יתגייסו כבר בתקופה הקרובה לצה"ל ולשנת שירות, וישרתו את מדינת ישראל נאמנה.

ראש המועצה המקומית הגר פרי יגור, חבר ההנהלה אורי פרץ, מנכ"ל המועצה יוסי סילמן, מנהל מחלקת תשתיות ובטיחות בדרכים יהודה וקנין, מנהלת אגף החינוך אילנה זגול ומנהלת מחלקת הנוער ג'ודי בנר הגיעו לברך את המתגייסים והמתגייסות והעניקו שי מתנת המועצה – תרמיל גב, ואוזניות מתנת המטה לבטיחות בדרכים שמשתף פעולה עם הנוער מזה שנים רבות. במהלך הערב נהנו המתגייסים ממסיבה קיצית ומזנון המבורגרים חופשי.

הגר פרי יגור, ראש המועצה המקומית פרדס חנה כרכור: " גאה בנוער שלנו! כ- 96% גיוס, נתונים מרשימים ומובילים ברמה הארצית. אין ספק כי מלבד ההשקעה  שלנו במערכת החינוך ובחינוך הבלתי פורמאלי לכם בני הנוער והמשפחות התומכות יש חלק בלתי נפרד ומשמעותי בכך. מתגייסים יקרים, אני מאחלת לכם  שירות מהנה ומשמעותי, חיזרו הביתה בשלום. תודה מיוחדת לג'ודי בנר מנהלת מחלקת הנוער על הפקת ערב המתגייסים".

ג'ודי בנר, מנהלת מחלקת הנוער: "ערב מרגש עבורכם בני הנוער המתגייסים לקראת המעבר שלכם לפרק הבא בחייכם, הגיוס לצה"ל, המסע הלאומי החשוב לכל אזרח ואזרחית במדינה. ציידנו אתכם בכישורי חיים לקראת המסע החשוב. מחלקת הנוער תהיה עבורכם בית וכתובת בזמן שירותכם הצבאי. שימרו על עצכם ושובו בשלום.

פרדס חנה כרכור- מצדיעים למתגייסים