נכון להיום 19 מאומתים ו- 156 מבודדים וסיווג הרשות ירוק.

לצד זאת, פרדס חנה כרכור כמו שאר הרשויות במדינה נערכות לעלייה בתחלואה ובשינוי ההנחיות מצד המדינה, נוכח וריאנט אומיקרון. מטה המועצה התכנס ודן בהערכות הרשות בדגש על מענים למערכת החינוך היישובית, סיוע לאוכלוסיות הגיל השלישי, מתחמי בדיקות קורונה ועוד.

בדיקות קורונה במתחם הרכבת

לנוחיותכם מתחם בדיקות PCR שמעפיל פיקוד העורף ימשיך לפעול ברכבת. אין צורך בהפניה- כולם יכולים להגיע ולהבידק! לשעות פתיחת המתחם: https://bit.ly/32AdXP2

לצד זאת, המועצה נערכת להקמת מתחם בדיקות מהירות, פרטים נוספים יימסרו בהמשך.

מערכת החינוך:

במסגרת המאמץ הלאומי למיגור הקורונה ובהתאם להחלטת הממשלה יחלו חיסונים לילדים בגילי 6-11 בבתי הספר היסודיים. החיסונים יינתנו ע"י אחיות שירותי בריאות זאת, ע"פ תכנית משרד הבריאות ובכפוף להסכמת ההורים בלבד! הודעה על תאריך החיסונים בכל ביה"ס תועבר ע"י מנהל/ת ביה"ס ישירות להורים.

*ילדי גנים (גיל 5) יחוסנו במסגרת הקהילה.

סיוע למבודדים:

אגף רווחה וקהילה ממשיכים להיות בקשר עם המאומתים והמבודדים מהגיל השלישי על מנת לבדוק אם הם זקוקים לסיוע ותמיכה. מכירים שכן/ה תושב/ת הזקוקים למענה וסיוע בבקשה עדכנו את מוקד 106.

אכיפה ופיקוח:

שימו לב, בהמשך להחלטת הממשלה משטרת ישראל, השיטור העירוני ופיקוח המועצה יגבירו את האכיפה כנגד אי עטיית מסיכות במרחבים סגורים ואכיפת תקנות הקורונה, בדגש על בידודים.